mandag 27. juni 2011

Oppdatering fra kaoset

Daglig skolebokblogging utgikk i år -sånn går det når man kombinerer årets travleste uker på jobb med over gjennomsnittet mye aktivitet på kveldstid, da må noe ofres... Et politisk møte i uka (det nærmer seg jo valgkamp, må vite), et par herlige konserter (KORK med operasolistene Marius Roth Christensen og Birgitte Christensen ved Karpedammen og Oslo Fagottkors sommershow på Chat Noir) og en Trondheimstur, samt pågående flytting (Oslo! Mer bokhylleplass! Lykke!), og slik flyr dagene.


Kanskje ikke så lett å se for et utrent øye, men dette bildet viser stor framgang. I motsetning til tidligere er alle bøkene her innlevert og sortert -et langt skritt i riktig retning.


Og se her -ferdigsorterte bøker på hyller!


Ordbøkene er også i år den store hodepinen -hvor i all verden skal vi gjøre av dem? Og hvorfor er de så store? Og så mange? Og blir de egentlig brukt...?


Nummerere, sortere, organisere...


Tidenes første "Dagens antrekk"-bilde på denne bloggen -det blir neppe noen vane... Dt ideelle skoleboklagerantrekket -kjole som er kort nok til at man kan klatre opp på krakken med armene fulle av bøker uten å snuble, tights som tåler å krabbe litt rundt på gulvet (drømmer om et lager hvor alle hyllene er i midt-høyde*) og mp3-spiller (praktisk festet til ansattkortet rundt halsen. En av mine lysere ideer...). Hvis noen synes det å gå i sokkelesten mellom midjehøye rasfarlige bokstabler er å leve litt farlig, vil jeg påstå at risikoen for at IT-gutta skal få seg en god latter av å se meg danse mellom hyllene til musikk bare jeg hører er mye større...

Ingen kommentarer: